Bilverkstad i Piteå

För ett par dagar sedan så hamnade jag i en olycka på motorvägen där min bil kolliderades av en annan bil bakifrån. Jag klarade mig utan några som helst skador och fick ju då givetvis ta min bil till en bilverkstad i Piteå. Varför jag nu då sitter här och skriver är helt enkelt för att jag ville ta mig tiden att verkligen hylla Stormos Fordonsserivce för deras professionalism. Jag blev enormt trevligt bemött och de utförde arbetet utan några som helst problem. Detta gjorde verkligen hela upplevelsen enormt uppskattad och då faktiskt hade så enormt förmånliga priser så var det ingen större ångest att lämna in bilen på service, som verkligen många kan ha. Så nästa gång något hänt med ert fordon, däck behöver bytas osv. Kontakta då Stormos Fordonsservice så kommer ni garanterat känna er nöjda över slutresultatet.